Ilves ja Gullit Zolameso ovat tehneet kauden 2015 kattavan pelaajasopimuksen.

19-vuotias pelaaja muutti Suomeen Angolasta jo vuonna 2005 vain 10-vuotiaana. Ilvekseen nopea laituri siirtyi Ylöjärven Ilveksestä 2009.

– Hyvä, että hän jäi meille Ilvekseen. Hän on suoraviivainen pelaaja ja parhaimmillaan todella vaarallinen sekä aiheuttaa ongelmia vastustajalle, päävalmentaja Keith Armstrong kommentoi seuran kotisivuilla.

– Veikkausliiga tulee olemaan hänelle iso haaste joten on tärkeää, että hänet saadaan viritettyä huippukuntoon. Lähden innolla kehittämään häntä sillä ominaisuuksia häneltä löytyy

Seitsemän peliä poikamaajoukkueissa

Angolan kaduilla pelaamisen aloittaneella pelaajalla on parin vuoden ajan ollut Suomen passi takataskussa. Zolameso on pelannut seitsemän kertaa poikien maajoukkueissa.

Hän on saanut osakseen muitakin huomionosoituksia matkan varrella kuten Suomen Palloliiton piirijoukkuecupin paras pelaaja 2010 (15-vuotiaat), Tampereen piirin paras poikapelaaja 2010 sekä Tampereen piirin lupaavin pelaaja 2013.

Ykkösen ensimmäisellä kaudellaan 2013 nuorukainen pelasi 24 ottelua tehden 2 maalia. Viime kaudella pikkuvaivat haittasivat menoa ja otteluita kertyi vain 15.

Ilveksellä on kasassa jo 20 sopimuspelaajan rinki.

Sopimuspelaajat: Mika Hilander, Gustav Långbacka, Antti Kuusinen, Antti Hynynen, Topias Järvelä, Tatu Miettunen, Tomi Petrescu, Lauri Ala-Myllymäki, Ibrahim Köse, Mika Lahtinen, Henri Malundama, Jaakko Juuti, Jaakko Rantanen, Jonne Hjelm, Heikki Aho, Samu Nieminen, Eero Korte, Jussi Kujala, Antti Ojanperä ja Gullit Zolameso.