Ykköseen valmistautuvan JJK:n puolustuspää vahvistuu kahdella pelimiehellä, kun seura teki jatkosopimukset Antto Tapanisen ja Teemu Vaarakallion kanssa.

Tapanisen sopimus on kaksivuotinen, Vaarakallion taas vuoden mittainen. Molemmat ovat pääasiallisesti toppareita – joskin kumpainenkin on uransa varrella nähty niin laitapakkina kuin keskikenttäpelaajanakin.

Tapaninen on lyhyttä MP-visiittiään lukuunottamatta pelannut koko uransa JJK:ssa ja aluillaan on jo seitsemäs kausi edustusjoukkueessa. Nyt 25-vuotias Tapaninen onkin joukkueen kokeneimpia.

– Vaikkei Antolla ikää vielä tuon enempää olekaan, on hän pelannut jo pitkään miesten pelejä. Kokemusta on myös useammaltakin sarjatasolta, toteaa päävalmentaja Juha Pasoja seuran kotisivuilla.

Viime kaudeksi takaisin kasvattiseuraansa palannut Tapaninen pelasi tasaisen vahvan kauden Kettupaitojen takalinjoilla.

– Antto pelasi hyvän kauden, oli selkeästi yksi runkomiehistämme ja toi johtajuutta puolustukseen. Ensi kaudelta odotan vieläkin suurempaa johtajan roolin ottamista puolustuspäässä – kaikki pelilliset edellytykset Antolla siihen kyllä on.

JJK:lla on kasassa jo 20 pelaajasopimusta.

– Muutaman vahvistuksen vielä tarvitsemme ja niitä haetaan, mutta olen kyllä todella tyytyväinen joukkueenrakennukseen ajankohtaan nähden, Pasoja kuittaa.