Viimeinen naula talousongelmissa olevan Veikkausliiga-seuran arkkuun? – KS: MYPA:n rahankeräys laiton

© Kuva: Juha Tamminen
Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Veikkausliiga-seura Myllykosken Pallo ei saanut liigalisenssiä joulukuussa vaan Palloliitto vaatii seuralta tammikuun 8. päivä mennessä lisäselvityksiä, joiden mukaan seuran pitää näyttää keränneensä 150 000 euron arvosta markkinointirahaa.

Seura tiedotti viime viikolla aloittaneensa tuen hankkimisen yrityksiltä ja suoraan yksityisiltä ihmisiltä kansalaiskeräyksenä. Kouvolan Sanomat kirjoittaa nyt, että seurasta on vahvistettu keräyksen olleen laiton. Seura ei ollut hakenut poliisilta tähän lainkaan rahankeräyslupaa.

Seuran taustayhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Matti Tiihonen kertoi lehdelle seuran lopettavan vastikkeettoman rahankeräyksen, mutta kampanjaa ollaan mahdollisesti jatkamassa muulla tavoin esim. tukituotteiden myynnillä. Tiihosen mukaan kampanjan jatkosta tehdään päätöksiä aikasintaan perjantaina kun tieto lisenssikomitean päätöksestä on selvillä.

Tiihonen kertoi äskettäin myös Ylelle, että seura ei millään pysty keräämään vaadittua 150 000 euron summaa tukijoilta, mutta seurassa ollaan karsittu kuluja jo liki 200 000 euron edestä, minkä uskotaan riittävään lisenssin saamiseksi. (uutinen).

Nyt kun rahankäräys on katsottu laittomaksi, jää seuran toivo täysin siihen, että kulupuolen ratkaisut vakuuttavat Palloliiton.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!