FC Barcelonan pelikenttien monivuotinen luottomies Eric Abidal on saanut tarjouksen katalonialaisseuralta – tosin tällä kertaa kyse ei ole pelitehtävistä.

Abidal lopetti peliuransa muutama kuukausi sitten ja oli Barcelonassa vastaaanottamassa palkintoa jalkapallolehti Panenkalta. Paljastui, että Abidalille on tarjottu kahdenlaista tehtävää Barcasta.

Joko Abidal työskentee futiskouluissa tai yhteyshenkilönä edustusjoukkueen ja seurajohdon välillä. Abidal ei ole vielä päätöstä tehnyt, mutta joka tapauksessa entinen laitapakki totesi kouluissa työskentelemisen olevan hänelle kenties se mieluisampi vaihtoehto.

– Minulla on tarjous Barcelonalta, mutta en ole tehnyt vielä päätöstä. Minulla ei ole aikaa. Minun täytyy ajatella asia huolella läpi ja tällä hetkellä keskityn pystyttämään säätiötäni, Abidal totesi Marcan mukaan.

Abidal pelasi useamman vuoden Barcassa. Ranskalaispelaaja selvisi sekä kasvaimesta että maksasiirrännäisestä ja palasi tämän jälkeen vielä ammattilaiseksi. Viimeksi mies pelasi Olympiakosin paidassa.