Veikkausliigaseura FC Interin edustusjoukkue on solminut pelaajasopimukset kahden nuoren pelaajan kanssa. Sopimuspelaajien joukkoon liittyvät 18-vuotias nigerialainen Philip Njoku ja 17-vuotias Interin oma kasvatti Oskari Qvick.

Hyökkäyksen laidoilla pääasiassa pelaavan Njokun sopimus on aluksi yksivuotinen, mutta siihen sisältyy myös optio kahdesta seuraavasta kaudesta. Pepsi Football Academyssä jalkapallo-oppinsa saanut nigerialainen on pelannut edelliset kaudet Liberiassa ja Beninissä.

– Philip on harjoitellut joukkueemme mukana nyt reilun kuukauden verran ja hänen taitonsa ovat hyvin meidän tiedossa. Emme missään nimessä odota hänen olevan valmis liigapelaaja, mutta toisaalta hänellä on mahdollisuus kehittyä nopeasti, kuten kävi esimerkiksi edellisten nigerialaisnuortemme Kennedy Nwangangan ja Vincent Onovon kohdalla, Inter-luotsi Job Dragtsma kertoi seuran kotisivuilla.

Keskikenttäpelaaja Qvick puolestaan on solminut Interin kanssa kaksivuotisen sopimuksen. 17 vuotta joulukuussa täyttänyt Qvick debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2013 vain 15 vuoden, 9 kuukauden ja 20 päivän iässä.

Inter hakee vielä markkinoilta pelaajia.

– Puolustuspäähän tarvitsemme silti vielä kokeneempia pelaajia, Dragtsma päättää.