Kolumbialaisen tähtihyökkääjän Radamel Falcaon ensimmäinen kausi Manchester Unitedissa on ollut kaikkea muuta kuin helppo.

Elokuussa lainasopimuksella Unitediin siirtyneen Falcaon peliaika on ollut tähän mennessä kortilla eikä jyväkään ole ollut kohdillaan. Paljon kritiikkiä esityksistään kerännyt hyökkääjä on tähän mennessä osunut vain neljä kertaa pelaamissaan 18 ottelussa.

Nyt Unitedin kaikkien aikojen toiseksi paras maalitekijä Denis Law on asettunut julkisesti Falcaon tueksi.

– Vaikka Falcao ei ehkä ole tehnyt niin monta maalia kuin olisi halunnut, ei hänen kyvyistään ole pienintäkään epäilystä.

– Hän on ollut erinomainen läpi uransa, ja kaikki olivat innoissaan kun hänen hankintansa julkaistiin. Hän on maalintekijä ja hyvä pelaaja, Law sanoo seuran verkkosivuilla.

Lawn mukaan on vain ajan kysymys, milloin Falcao alkaa taas tehdä maaleja.

– Hyökkääjä käy läpi jaksoja, jolloin kaikki onnistuu. Välillä taas on aikoja, kun mikään ei suju: lauot ohi, tolppaan tai maalivahti tekee huikean pelastuksen.

– Voit vain jatkaa yrittämistä ja parhaasi tekemistä, eikä kukaan voi vaatiakaan enempää. Falcaon sitoutumisesta tähän ei ole pienintäkään epäilystä. Hän tarvitsee vain aikaa, mutta kun hän alkaa tehdä säännöllisesti maaleja, silloin näette kuinka hyvä pelaaja hän todella on.