Kolmosessa pelaava Töölön Taisto on vahvistanut maalivahtiosastoaan Lassi Hurskaisella. Hurskainen on tullut tunnetuksi Youtube-videoistaan. Pallotaiturin videoita on katsottu parhaimmillaan useita miljoonia kertoja ja onpa samoilla videoilla taituroinut myös brassitähti Neymar.

27-vuotias maalivahti pelasi viime kaudella Veikkausliigaan nousseen HIFK:n riveissä 16 ykkösen ottelua. Ennen tähtirintoja Hurskainen edusti kotikaupunkinsa Joensuun seuroja JIPPO:a ja SC Riverballia ykkösessä ja kakkosessa.

– Lassi on erinomainen reaktiotorjuja ja sitäkin parempi pelin avaaja, juuri sopiva täydennys maalivahtiosastollemme. Loistavana koppipelaajana hän tuo varmasti oman osansa myös henkiselle puolellemme, kommentoi Taiston päävalmentaja Aku Viskari seuran verkkosivuilla.

– Siirtopaperit ovat kunnossa ja Lassi on mukana, kun kohtaamme lauantaina Suomen Cupissa Roihuvuoren Ruiskun, vahvistaa manageri Lauri Kervinen.

Seuraavassa ottelussaan töölöläiset kohtaavat Roihuvuoren Ruiskun. Suomen Cupin toisen kierroksen ottelu pelataan Talin hallissa tulevana lauantaina 14.2. alkaen kello 18.30.