FF Kalmar kohtaa Allsvenskanin ensimmäisellä kierroksella Helsingborgs IF:n neljäs huhtikuuta. Ruotsalaismedia on nyt tarttunut täkyyn, missä Kalmar-legenda Henrik Rydström haluaa haasta kaimansa Henrik Larssonin ottelun puoliajalla.

Henrik Rydström haluaa siis järjestää avausottelun puoliajalla rap-kaksintaistelun. Komean uran pelaajana tehnyt Rydström on huhun alkumetrien jälkeen tarkentanut, että hän haluaa kisailla riimein nimenomaan Larssonia vastaan.

– Kunnioitan suuresti Larssonia, mutta tässä lajissa voitan hänet, Rysdtröm uhoaa 24Kalmar-sivustolle.

Henrik Rydström edusti Kalmaria vuodet 1993-2013 pelaten peräti 291 pääsarjaottelua. Nykyisin hän toimii seuran alle 19-vuotiaiden valmentajana.

HIF leireilee parhaillaan Portugalissa. 24Kalmar on yrittänyt tavoittaa Larssonia siinä kuitenkaan onnistumatta. Skånelaisseuran riveissä pelaa myös Suomen maajoukkuepuolustaja Jere Uronen.