Serie A -seura Sampdorian puheenjohtaja Massimo Ferraro täräytti medialle aikovansa tuoda Lionel Messin seuraan.

Mielenkiintoa asiaan tuo vieläpä se, että Huuhkajien kapteenin Niklas Moisanderin on kerrottu sekä Italian että Hollannin mediassa tehneen sopimuksen samaan seuraan. Moisanderin Ajax-sopimus päättyy kuluvaan kauteen.

Ferraro tunnetaan intohimoisena seurajohtajana, jolla riittää tempauksia. Hän tuli seuran puheenjohtajaksi viime kesänä ja on ollut runsaasti otsikoissa. Hän aikoo nostaa seuran takaisin menneiden vuosikymmenien suuruuteen.

Sampdoria oli maan huippuseuroja 1980-1990-luvuilla voittaen neljä Italian cupia ja yhden Italian liigamestaruuden. Seura juhli myös Cup-voittajien cupin voittoa vuonna 1990.

– Haluan olla vahva sydän, joka palauttaa Sampdorian suuruuteen. Haluan toistaa sen, mitä Paolo Mantovani [menestysvuosien seurapomo] saavutti, Ferraro kertoi Sky Sport 24:lle.

– Unelmien hankintani? Tähtään aina korkealle ja unelmani on tuoda Messi tänne. Tiedän sen, että hän pitää seuramme väreistä ja tietää voitontahtoni.

Messi, 28, on sopimussuhteessa Barcelonan kanssa vuoteen 2018 ja miehen ulosostohinta on 250 miljoonaa euroa. Siirtyminen Sampdoriaan nyt tai myöhemmin on epätodennäköistä, mutta koskaan pidä sanoa ei koskaan.