FC Inter on solminut pelaajasopimukset ranskalaishyökkääjä Guy Gnabouyoun ja makedonialaistoppari Egzon Belican kanssa.

Kausina 2011-2013 turkulaisseuraa edustanut 25-vuotias Gnabouyou palaa Interiin pelattuaan viime vuoden Kreikan pääsarjan Kalloni FC:ssa ja viimeksi maltalaisen Sliema Wanderersin joukkueessa. 24-vuotiaan Belican edellinen seura puolestaan on hänen kotimaansa korkeimmalla tasolla pelaava KF Shkendija.

Gnabouyou pelasi viime vuonna 11 Kreikan Superliigan ottelua ja lisäksi 15 Maltan liigan ottelua. Marseille-kasvatti purki sopimuksensa Sliema Wanderersin kanssa kesken kauden ja palasi harjoittelemaan Interin kanssa. Gnabouyoun kauden 2015 kattavassa sopimuksessa on myös optio kahdesta seuraavasta kaudesta.

– Guy pystyy toki pelaamaan monella pelipaikalla, mutta lähtökohtaisesti hänen paikkansa on hyökkäyksessä keskellä. Tulemme käyttämään nyt hieman erilaista pelitapaa kuin Irakli Sirbiladzen pelatessa ja saatamme esimerkiksi käyttää kahta hyökkääjää joissakin otteluissa, Inter-luotsi Job Dragtsma kommentoi seuran kotisivuilla.

Toppari vakuutti testijaksolla

Toppari Belica liittyy Interin joukkueeseen testijakson päätteeksi yksivuotisella sopimuksella, jossa on optio toisesta kaudesta. 189-senttinen puolustaja on aiemmin urallaan pelannut Makedonian pääsarjajoukkueiden Rabotničkin, Ohridin ja Shkendijan lisäksi myös Romanian liigaa Concordia Chiajnassa. Interin edustusjoukkueella on nyt yhteensä 21 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Dragtsma odottaa joukkueen saavan lopullisen muotonsa ensi viikon aikana. - Meillä on vielä muutamia keskeneräisiä sopimusasioita, mutta uskoisin kaiken olevan valmista ensi viikolla. Viime vuosina meillä on ollut pelitahtia ajatellen riittämätön määrä pelaajia. Tänä vuonna rinki sen sijaan tulee olemaan tarpeeksi iso ja saamme pelipaikoista aitoa kilpailua, valmentaja iloitsee. Sekä Belica että Gnabouyou ovat Interin joukkueessa jo Liigacupin puolivälieräottelussa Ilvestä vastaan sunnuntaina.