Paris Saint Germainilla oli mahdollisuus nousta Ranskan liigaan kärkeen sunnuntaina, kun aiemmin viikonloppuna kärkijoukkue Lyon sekä sarjakolmonen Marseille olivat yllättäen hävinneet omat ottelunsa.

PSG kuitenkin jäi maalittomaan tasapeliin sarjanelosen AS Monacon vieraana vaikka loi enemmän maalipaikkoja. Lyon johtaa sarjaa 54 pisteellä, PSG on pisteen päässä. Marseillekin on vahvasti mukana mestaruustaistossa vain neljä pistettä kärjestä. Monacolla ykkössijaan on matkaa jo 10 pistettä.

PSG:n laitapakki Gregory van der Wiel tietää, että paikat pitää käyttää jatkossa paremmin hyödykseen, mikäli Pariisissa halutaan juhlia mestaruutta.

– Tällä tasolla tällaiset ottelut pitäisi tappaa. Meillä oli monta mahdollisuutta siihen. Olimme vahvoja omassa päässä, meillä oli pallonhallinta, mutta pienet yksityiskohdat ratkaisevat nämä ottelut, Soccerway-sivustolla siteerattiin miestä.

– Olemme pettyneitä, koska meillä oli mahdollisuus nousta kärkeen. Olemme kuitenkin jatkon suhteen luottavaisia, koska pelejä on vielä paljon jäljellä.

PSG saa uuden mahdollisuuden Monacon kaatamiseen jo keskiviikkona, kun joukkueet kohtaavat Pariisissa Ranskan cupin puolivälierässä.