Arsenalin maalivahtihylkiö saa uuden mahdollisuuden

© Kuva: Getty Images

Puolalaismaalivahti Wojciech Szczesny vartioi tykkimiesten maalia tulevana lauantaina FA cupin välieräottelussa Readingia vastaan.

Szczesny, 24, ei ole pelannut sitten Manchester Unitedia vastaan käydyn FA cupin puolivälieräottelun. Hän menetti ykkösvahdin paikkansa David Ospinalle ailahtelevien esitystensä takia, eikä ole saanut Arsene Wengeriltä vastuuta.

Nyt Wenger on kuitenkin antanut maalivahdille mahdollisuuden näyttää osaamistaan. Szczesny pelaa lauantaina FA cupin välierässä Readingia vastaan Wembleyllä, Ospinan saadessa huilivuoron.

– Korvasin Wojciechin koska hän pelasi huonon pelin. Mielestäni hän on silti loistava maalivahti ja haluan hänen saavan mahdollisuuden näyttää sen, Wenger kertoi Sky Sportsille.

Wengerin mukaan on luonnollista, että joukkueen kakkosmaalivahtia peluutetaan mahdollisuuksien mukaan.

– Katsoin keskiviikkoiltana PSG:n ja Barcelonan välistä ottelua, ja he (Barcelona) peluuttivat kakkosvahtiaan (Marc-Andre ter Stegeniä) Mestarien liigassa. Miksi? Koska heillekin pitää luoda kilpailua, Wenger sanoi.

Kolumbialaisvahti Ospina on pelannut loistavasti Arsenalin maalilla. Wengerin mukaan torjujan penkitys ei johdu tämän tekemistä virheistä, kyseessä on vain ja ainoastaan maalivahtien kierrätys.

– Jos Wjciech olisi ykkösvahti, Ospina pelaisi lauantaina, Wenger sanoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.