USA:n ja Meksikon välinen maaottelu sai melkoisen omituisia piirteitä ottelun jälkeen parasta pelaajaa palkittaessa. USA:n superlupaus Jordan Morris sai päävalmentaja Jürgen Klinsmannilta luottoa, teki avausmaalin ja oli muutenkin vahvasti esillä 2-0-voitossa, mutta parhaan pelaajan palkintoa hänelle ei silti annettu.

Morris oli Sports Illustratedin mukaan periaatteessa jo valittu parhaan pelaajan palkinnon saajaksi, mutta pelaajan kohtaloksi koitui 20 vuoden ikä. Ottelu pelattiin Texasissa ja lainsäädännön mukaan alle 21-vuotiaat eivät saa nauttia alkoholia mukaan lukien olut – näin ollen ”Budweiser Man of the Match” –palkintoa ei alle 21-vuotiaalle voitu jakaa.

Morris ei olisi edes voinut vastaanottaa palkintoa lakien mukaan.

Paljon palkinnon saamatta jääminen ei Morrisia kuitenkaan hätkäyttänyt.

– Hetkeksi pimeni kokonaan, en edes tiennyt mitä tapahtui. Hetki oli niin täynnä tunteita, Morris kuvaili maaliaan.