Suomen Cupin puolivälieräottelu sunnuntaina HIFK:ta vastaan toi Interille jatkopaikan, mutta myös muutamia loukkaantumisia. Maalivahti Jukka Lehtovaara joutui tulemaan vaihtoon jo reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen ja Petros Kanakoudis pian toisen puoliajan alettua. Vielä ottelun lopussa Kalle Kauppi kannettiin paareilla kentältä.

Interin joukkuelääkäri Petri Paakin mukaan ainakin Lehtovaaralta ja Kaupilta jää otteluita väliin.

– Kalle on näillä näkymin sivussa peleistä nelisen viikkoa. Sen sijaan Jukan tilannetta on vielä vaikeaa arvioida, sillä paraneminen saattaa lähteä käyntiin ripeästikin. Hänellä poissaoloaika voi olla vähän pidempi kuin Kallella, mutta saamme siitä lisätietoa ensi viikolla, Paakki kertoi Interin kotisivuilla.

Sen sijaan Kanakoudisilta ei Paakin mukaan välttämättä jää pelejä väliin.

– Petros tuli oikeaan aikaan kentältä pois sunnuntaina ja hän saattaa olla pelikuntoinen jo seuraavassa pelissä.

Myös kaksi edellistä peliä väliin jättänyt Eric Matoukou pystyy osallistumaan harjoituksiin jo lähes täysipainoisesti ja paluu kokoonpanoon on lähellä.