Keskikenttämies Matti Klinga siirtyi talvella FC Lahdesta HJK:hon. Sunnuntaina hän kohtaa vanhan seuransa toista kertaa, tällä kertaa Veikkausliigaottelussa.

Klinga ei halua lähteä arvioimaan joukkueitten voimasuhteita sen enempää ennakkoon. Liigacupin ottelussa HJK pelasi yli puolet ottelusta miesylivoimalla.

– Olen nähnyt Lahdelta vain Liigacupin pelin meitä vastaan, missä tuli punainen kortti aika aikaisessa vaiheessa. Joukkueeseen on hankittu hyökkäyspäähän juoksuvoimaisia jätkiä. Uskon, että he tulevat Helsingissä keskittymään vastahyökkäyksiin ja tiiviiseen puolustamiseen, Klinga pohtii Veikkausliigan verkkosivuilla.

Suuria paineita Klinga ei ainakaan myönnä tuntevansa, vaikka vastaan asettuu tukku entisiä joukkuekavereita.

– Totta kai hienoa päästä pelaamaan vanhaa jengiä vastaan. Siellä on paljon hyviä kavereita ja tuttuja ihmisiä taustoissa. Se ei kuitenkaan vaikuta valmistautumiseeni, vaan se on peli muiden joukossa.