Huuhkaja-hyökkääjä Riku Riskin edustama Rosenborg aloitti Norjan liigan hurjalla 5-0-voitolla Aalesundista. Riski pelasi täydet minuutit hyökkäyksen laidalla. Hän ei päässyt maalintekijöiden kirjoihin, mutta sai syöttömerkinnän joukkueensa neljänteen osumaan.

Aalesundin paidassa Huuhkajien Sakari Mattila pelasi myös täydet minuutit. Aalesundiin täksi kaudeksi siirtynyt toppari Tero Mäntylä vaihdettiin kentälle toiseksi jaksoksi 0-3-tappiotilanteessa.

Rosenborg sijoittui viime kaudella kakkoseksi. Mestari oli Molde 11 pisteen erolla. Molde, jonka riveissä Huuhkaja-toppari Joona Toivio pelaa, avaa kautensa tiistaina Odd Ballklubia vastaan. Oddin riveissä pelaa Jarkko Hurme.

Maanantaina suomalaisväriä nähtiin myös Stabaekin ja Haugesundin välisessä ottelussa, joka päättyi 1-1-lukemiin. Stabaekin puolustuksessa Ville Jalasto pelasi täydet minuutit ja Haugesundiin talvella sopimuksen tehnyt Roope Riski pääsi vaihdosta kentälle 68. minuutilla 0-1-tappiotilanteessa. Haugesund tasoitti pelin rankkarista ottelun 88. minuutilla.