Koko tähänastisen uransa FC Honkaa edustanut Antti Mäkijärvi solmi alkuviikosta yksivuotisen pelaajasopimuksen Veikkausliigaan nousseen Tampereen Ilveksen kanssa.

Mäkijärvi jäi ilman seuraa, kun Hongan mahdollisuudet Veikkausliigassa pelaamiseen haihtuivat ennen kauden alkua.

– Juttelin ”Keken” (Armstrong) ja manageri (Tomi) Erolan kanssa viikonloppuna. Löysimme helposti ja nopeasti yhteisymmärryksen.

– Maanantaina olin jo harjoituksissa. Hyvä, että kauden alku siirtyi Ilveksen osalta. Ehdin näin joukkueen mukaan ennen tosipelien alkua, Mäkijärvi kertoo SuomiFutis-sivustolle.

Ilveksen päävalmentaja Armstrong näkee Mäkijärven monikäyttöisenä pelaajana, joka voi pelata niin kymppipaikalla kuin keskikentän molemmilla laidoilla.

– Keke kysyi heti, mikä on minulle mieluisin paikka. Vastasin, että vasen laita, mutta kaikki pelipaikat kelpaavat. Tavoitteena on saada paljon vastuuta, Mäkijärvi toteaa.

Mäkijärvi ehti jo käydä SJK:n ja VPS:n testattavana mutta ei saanut kummaltakaan sopimustarjousta. Viimeiset kaksi kuukautta mies on harjoitellut entisen seuransa FC Hongan mukana, joka pelaa ensi kaudella Kakkosessa.

– Kuntoni on hyvä, mutta pelituntuma olematon.

– Onneksi löysin pelipaikan liigasta. Se on minulle tässä vaiheessa uraa tärkeää, 21-vuotias Mäkijärvi totesi.

Matti Heikkilä