Job Dragtsma: ”Tyhmä hetki Diogo Da Costalle”

© Kuva: Juha Tamminen
Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

FC Inter nappasi Veikkausliigakauden avauksessa 1-1-tasapelin kotonaan SJK:ta vastaan, vaikka joutui pelaamaan noin tunnin vajaalla Diogo da Costan hölmöiltyä itsensä suihkuun.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma otti pisteen vastaan ilolla.

– Minun täytyy olla tietenkin tyytyväinen. Pelasimme ensimmäisen puoliajan hyvin ja teimme maalin. Sitten kymmenessä minuutissa tyhmä hetki da Costalle, joka pelasi muuten hyvin, mutta sille ei voi mitään. Sitten heille onnekas maali, kun se kosketti matkalla jotain, hollantilaisluotsi sanoi Ylen haastattelussa.

– Sen jälkeen peli oli tietenkin, vaikea. Heillä on hyvä joukkue ja he yrittävät pelata ja me vain yritimme puolustaa. Teimme työmme hyvin, Jukka [Lehtovaara] otti muutaman hyvän torjunnan, saimme pari paikkaa, muttemme kuitenkaan niin hyviä, joten täytyy olla tyytyväinen tähän.

Da Costan kentältä poiston aiheuttanut toinen varoitus olisi Dragtsman mukaan voinut jäädä saamattakin.

– Hänellä oli kortti alla ja hän lähti liian aikaisin muurista palloa kohti. Erotuomari sanoi, että hän sai siitä kortin. He voivat sen tietenkin antaa, sillä se on sääntö. Ehkä sen olisi voinut myös jättää. Enemmän kyse oli kuitenkin pelistä. Olin erittäin tyytyväinen siihen miten pelasimme ensimmäiset puolituntia ja sen jälkeen.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliFC Lahden keskikenttäpelaaja: ”Kenttä oli mitä oli”
Seuraava artikkeliKTP taisteli pisteen Lahdesta – “Päästimme höyryt pois”