RoPS:n viikko ei tuloksellisesti jättänyt paljon käteen, kun HJK-tappion ja cupissa FC Interillä kärsityn tappion jälkeen tuloksena myös SJK:n vieraana sunnuntaina oli nolla pistettä.

RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen uskoo silti, että Veikkausliigan alun perusteella RoPS:lle on tulossa hyvä kausi.

– Julkisuudessa on ollut paljon kirjoittelua meidän joukkueesta. Meidän piti osoittaa, että olemme joukkue. Tiesimme jo helmikuussa, että sarjan alku on tiukka, kun pelaamme HJK:ta ja SJK:ta vastaan. Heti tuli kovimmat joukkueet vastaan. Tänään tavoitteena oli näyttää kaikille, että olemme vahva joukkue. Siinä onnistuimme hyvin. Pelillisesti halusimme estää SJK:n pelinpyörittämisen. Kenttäpelissä olimme vahvempia.

– Haastavin juttu oli surkea kenttä. SJK rikkoi hyvin vahvasti meidän peliä. Meidän ilme oli hyvä ja teimme tästä hyvän pelin. Tästä tulee RoPSille erittäin hyvä kesä, sanoi Malinen SJK:n verkkosivuilla.

Hätätilanteessa maalivahdiksi kutsuttu MYPA:n entinen torjuja Ville Iiskola torjui maalilla erinomaisesti.

– Hyvä peli meiltä. Tämä oli kasvojen pesu edellisestä ottelusta. Puolustuksellisesti peli oli tosi hyvin kasassa. Muutama hyvä paikka oli, olisi voinut kääntyä meillekin. Kun jatkaa näin, niin varmasti tulee pisteitä. Muutettiin hiukan systeemiä torstain pelistä. Viime pelissä meni kaikki pieleen, ei todellakaan olla niin huonoja, sanoi Ville Iiskola.