RoPS-vahdilla sittenkin vakava vamma: ”Pahin kauhuskenaario”

© Kuva: Timo Törmänen
Pool ja Gunners maanantain huippumatsissa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Edelliset kaudet talvella kuopatussa MYPA:ssa liigaa pelannut Ville Iiskola on tehnyt kolmen viikon sopimuksen Rovaniemen Palloseuran kanssa, seura tiedotti tiistaina.

Sunnuntaina Veikkausliigan avauskierroksella HJK:ta vastaan olkapäänsä pahannäköisesti loukanneella RoPS-maalivahdilla Tomer Chencinskillä on todettu tiistaina tehdyssä magneettikuvauksessa olkapäässä jänteen repeämä.

Maanantaina seurassa ehdittiin jo ensin huokaista helpotuksesta, kun alustavissa tutkimuksissa kanadalaisen olkapäästä ei löydetty murtumaa eikä nivelkapselikaan ollut rikki, mutta magnettikuvauksen tulos veti seurassa mielen maihin.

– Onhan tämä pahin kauhuskenaario, mitä asiassa voi ajatella. Me hankimme maaliamme vartioimaan yhden liigan parhaimmista maalivahdeista ja mies ehtii olla vain 10 minuuttia kentällä ja tapahtuu tällaista. Mies sinnittelee vielä reilut 20 minuuttia kentällä ja sitten kausi näyttäisi olevan ohi, RoPS-valmentaja Juha Malinen kertoi.

Chencinskin olkapäätä hoitava ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Risto Kemppainen kertoo, että yleensä tällainen vamma hoidetaan leikkauksella, josta toipuminen ammattilaisjalkapalloilijalla vie nelisen kuukautta. Se, edetäänkö tässä tapauksessa leikkaukseen, on vielä päättämättä.

– Villen [Iiskola] kanssa olemme nyt kolmen viikon avoliitossa, katsotaan nyt rauhassa miten homma alkaa sujumaan, Malinen valottaa sopimusta uuden maalivahdin kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pool ja Gunners maanantain huippumatsissa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!