Eurocup-historiaa tiedossa – Britannian pohjoisin kaupunki eurokentille

© Kuva: Getty Images
Pukki-Party jatkuu! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Skotlannin valioliigan lauantai voidaan kirjata ainakin maantieteelliseen historiaan. Invernessin 1-0-vierasvoitto Dundeesta sinetöi joukkueen kolmannen sijan ja sen myötä ensi kesänä eurocupeja pelataan pohjoisemmassa kuin koskaan aiemmin Brittein saarilla.

Edward Oferen jo kahdeksannella minuutilla puskema voittomaali riitti Invernessille historialliseen saavutukseen.

Pohjois-Skotlannista – Brittein saarten pohjoisimmasta kaupungista -kotoisin oleva seura perustettiin 1994 lnverness Thistlen ja Caledonianin fuusiona ja sai paikan Skotlannin liigasta sen uudelleenorganisoinnin yhteydessä. Skotlannin valioliigaan ”Caley Thistle” nousi ensi kertaa kaudeksi 2010-11 ja nyt pohjoisen joukkue on suuntaamassa ensi kertaa eurokentille.

 

Pukki-Party jatkuu! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliPalacen kannattaja twiittasi vanhan kuvan – Riihilahti ja Forssell alkoivat nimitellä toisiaan
Seuraava artikkeliPuolan ”suomalaisjoukkue” sarjakärkeen – ”Iso vierasvoitto meille”