HIFK nappasi eilen todella tärkeän voiton FC Interistä lukemin 2-1. Voitto oli joukkueelle ensimmäinen Veikkausliigassa ikinä. HIFK:lla oli liigassa alla neljä voitotonta ottelua, joten kolme pistettä oli suuri helpotus, kertoo Youness Rahimi SuomiFutis-sivuston haastattelussa.

– Upea voitto. Vihdoin saimme sen kolme pistettä, jota olemme hakeneet, Rahimi kertoo.

Joukkue näytti jo tunnin pelin jälkeen sangen väsyneeltä, mutta jaksoi vielä lisäajalla tehdä tarvittavan.

– Se voima lähti kannattajista. He jaksoivat kannustaa meitä koko pelin ja meillä oli lopussa kova tsemppi ja se palkittiin tällä kertaa maalilla.

HIFK oli tehnyt vain kaksi maalia ensimmäisessä neljässä ottelussa, joten kaksi maalia yhteen peliin oli varmasti helpottavaa. 20-vuotiaan hyökkääjän mukaan luotto maalintekoon ei ole kuitenkaan missään vaiheessa horjunut.

– Kaikki tiesimme, että osaamme tehdä maaleja, joten emme ottaneet siitä stressiä. Treeneissä kaikki ovat vetäneet hyvin ja meillä on mahtava joukkuehenki koko ajan päällä.

Rahimilla oli eilen Interiä vastaan pari vetopaikkaa, mutta maalisarake näyttää liigassa vielä nollaa.

– Treeneissä niitä on tullut, mutta peleissä niitä voisi pistää pari. Pitäisi saada malttia viimeistelyyn ja sitä kautta niitä onnistumisia.

HIFK:n joukkueesta löytyy neljä hyökkääjää, joten kilpailu peliajasta on kovaa. Rahimi on saanut olla avauskokoonpanossa neljässä ottelussa ja kerran mies on tullut vaihdosta sisään.

– Minun mielestä se on hyvä juttu, että meillä on paljon hyökkääjiä. Päivittäin joutuu treeneissä todistamaan, että kuuluu siihen avauskokoonpanoon. Se on hyväksi meille kaikille.

 

Jesse Happonen