SJK:n kamerunilaishyökkääjä Ariel Ngueukam eli ”Tuco” edusti kahden viime kauden ajan FC Lahtea ja kohtaa ensimmäistä kertaa tänään entisen seuransa entisessä kotikaupungissaan.

Tuco osui ensimmäistä kertaa SJK:n paidassa Veikkausliigassa viime sunnuntaina, ja tuuletus ei jättänyt ketään katsomossa kylmäksi.

– Se oli minulle tärkeä osuma, siksi tuuletuskin oli sellainen. Se oli jo neljäs otteluni ja sain viimein tehtyä maalin. Kuulin kuinka kannattajat ja katsomo räjähti huutoon ja fanit huusivat nimeäni. Halusin juhlia maalia heidän kanssaan ja se oli hyvin tunteikasta. Se sai minut haluamaan kokea tämän uudestaan mahdollisimman usein, muistelee Tuco sunnuntain voittomaalia SJK:n sivuilla.

Perjantaina kovin hurjia tuuletuksia tuskin nähdään, vaikka mies maalinteossa onnistuisikin – Tuco kunnioittaa vanhaa seuraansa ja sen kannattajia edelleen kovasti.

– En rehellisesti sanoen tiedä mitä odottaa siellä. Se on kuitenkin minulle kuin paluu kotiin, sillä minulla on siellä edelleen paljon ystäviä, arvioi Mannerheimiksi Lahdessa ristitty Tuco.