Brittilehti Daily Mail raportoi, että eilen maalivahti Petr Cechin hankinnan vahvistanut Arsenal on luovuttamassa taistelun Southamptonin ranskalaisesta keskikenttäpelaajasta, Morgan Schneiderlinista.

Schneiderlinin uskotaan nyt olevan lähellä siirtymistä Manchester Unitediin noin 25 miljoonan punnan siirtosummalla.

Nyt ESPN-kanava kertoo, että Arsenal on siirtänyt katseensa William Carvalhoon. Portugalilainen keskikenttämies pelaa seurajoukkuetasolla Sporting Lissabonissa, joka oli kolmas Portugalin liigassa päättyneellä kaudella.

Carvalho on ehtinyt jo pelaamaan 10 A-maaotteluakin Portugalin paidassa. Tänään 23-vuotias keskikenttämies nähdään kuitenkin alle 21-vuotiaiden EM-finaalissa, kun välierissä Saksan 5-0 murskannut Portugali kohtaa Ruotsin.

Illan ottelu alkaa 21.45 ja on nähtävissä suorana ja suomeksi selostettuna Elisa Viihteellä täältä.