Everton on vahvistanut rivejään tulevalle Valioliigakaudella hankkimalla keskikenttämies Tom Cleverleyn peräti viisivuotisella sopimuksella. 25-vuotias Cleverley siirtyy Manchester Unitedista ilman siirtokorvausta.

Cleverley pelasi päättyneellä kaudella lainalla Aston Villassa ja hänen nykyinen sopimuksensa umpeutuu kesäkuun lopussa.

Keskikenttämies on edustanut Englantia 13 kertaa, joista viimeisin on tosin puolentoista vuoden takaa. Cleverley kutsuttiin kuitenkin täydennyksenä miehistöön sunnuntaiseen maaotteluun Irlantia vastaan.

– 25-vuotiaana ja pelaajana, joka edustaa maataan… Tomilla on kokemusta pokaalien voittamisesta ja isossa roolissa olemisesta vaativissa joukkueissa, kuvasi BBC Sportille Evertonin manageri Roberto Martinez, joka on valmentanut Cleverleyta Wiganissa.

– Työskenneltyäni hänen kanssaan aiemmin tiedän millainen hän on luonteeltaan ja tiedän myös sen että – Evertonin fanien tuella – me saamme todella erityislaatuisen pelaajan mukaan jo ennestään mielenkiintoiseen joukkueeseemme.