Real Madridin Sergio Ramosin on huhuttu jättävän espanjalaisseuran. Viimeviikkoisten huhujen mukaan Ramos on pyytänyt seuran kuuntelemaan hänestä tulevia tarjouksia.

Espanjalaismediassa on pohdittu korvaajaa Ramosille. Viime perjantaina esille nousi Nicolás Otamendin hankkiminen Real Madridiin Valenciasta.

Nyt huhuillaan, että espanjalaisjätti olisikin kiinnostunut toisesta Valencian topparista, Shkodran Mustafista. Mustafin isä, Kujtim, vahvisti saksalaiskanava SPORT1:lle Real Madridin tiedustelleensa hänen poikansa tilannetta.

– Se on totta. Tästä asiasta on oltu yhteydessä puhelimitse. Madrid on hieno ja menestynyt seura. Valehtelisin, jos väittäisin, etten olisi ylpeä poikani mahdollisesti siirtyessä seuraan.

Viime kesän siirtoikkunassa Sampdoriasta Espanjaan siirtynyt vasta 23-vuotias Mustafi pelasi vahvan tulokaskauden La Ligassa.

Laitapakkina pelaamaan pystyvä toppari kuului Saksan viime kesän MM-kisajoukkueeseen, jonka turnaus päättyi kultajuhliin. Mustafi tuli kahdessa alkulohkon ottelussa vaihdosta kentälle. Neljännesvälieräottelussa Algeriaa vastaan mies oli avauksessa mutta loukkaantui toisella puoliajalla niin pahasti, että hänen turnauksensa päättyi siihen.