Bröndby vahvistaa verkkosivuillaan hankkineensa kärkipelaaja Ronnie Schwartzin, 25, Ranskan Ligue 1:n Guingampista koko kauden kattavalla lainasopimuksella, jossa on osto-optio.

Tanskalaishyökkääjä ei onnistunut tekemään läpimurtoa Ranskan pääsarjassa, vaan mies jäi viime kaudella kahteen maaliin neljässätoista ottelussa.

Schwartz on kuitenkin osoittanut olevansa kovan luokan maalintekijä Tanskan Superliigassa. Kaudella 2012-2013 mies iski Randersin paidassa 31 ottelussa 14 osumaa, ja sitä seuranneella sesongilla taas 26 ottelussa 15 maalia ennen siirtoaan Ranskaan.

Bröndbyn urheilujohtaja Troels Bech toteaa seuran verkkosivuilla tanskalaishyökkääjän vahvistavan joukkueen maalinteko-osaamista.

– Olemme pyrkineet vahvistamaan hyökkäystämme ja kilpailua avauskokoonpanon paikoista. Siksi on hienoa, että onnistuimme pääsemään sopimukseen Guingampin ja Ronnie Schwartzin kanssa, kertoo Bech.

Huuhkaja-hyökkääjä Teemu Pukin kannalta Schwartzin hankinta on varsin mielenkiintoinen, sillä Bröndby on tällä kaudella valmentaja Thomas Frankin alaisuudessa pelannut pitkälti yhdellä keskushyökkääjällä. Schwartzin ja Pukin lisäksi paikalle on tarjolla muun muassa Johan Elmander.

Schwartz on myös selkeästi uuden urheilujohtaja Bechin hankinta, kun taas Pukin siirto Bröndbyhyn varmistui samana päivänä, kun seuran entinen urheilujohtaja Per Rud sai potkut.

Bröndby tiedotti tänään myös verkkosivuillaan purkaneensa yhteisymmärryksessä laitahyökkääjä Alexander Szymanowskin sopimuksen.