Chelsea tiedotti tänään verkkosivuillaan myyneensä brasilialaispuolustaja Filipe Luísin takaisin espanjalaisseura Atlético Madridiin. Sky Sportsin lähteiden mukaan siirtosumma on noin 15 miljoonaa puntaa (noin 21,2 miljoonaa euroa)

29-vuotias vasen laitapuolustaja ei onnistunut viime kaudella murtautumaan lontoolaisseuran avauskokoonpanoon, vaan César Azpilicueta sai isommat ja tärkeämmät minuutit pelipaikalla.

Filipe Luís palaa nyt vuoden tauon jälkeen takaisin madridilaisseuraan, jossa mies vietti aiemmin neljä vuotta voittaen muun muassa keväällä 2014 La Ligan.

Chelsean uskotaan pyrkivän korvaamaan Filipe Luísin toisella brasilialaisella Alex Tellesillä. Myös Augsburgin huippulahjakkaan ghanalaispuolustaja Abdul Rahman Baban nimi on pyörinyt huhuissa. Joka tapauksessa José Mourinho on ilmaissut halunsa vahvistaa joukkuetta vielä vasemmalla laitapuolustajalla Filipe Luísin lähtiessä.