Italian maajoukkuepelaaja Alessio Cerci on ilmaissut pettymyksensä viimevuotiseen kohteluunsa AC Milanissa Tuttosportin haastattelussa.

Laitahyökkääjänä ja piilokärkenä pelaava 28-vuotias siirtyi tämän vuoden tammikuussa 18 kuukauden lainalle milanolaisseuraan jäätyään vähäiselle vastuulle syyskaudella 2014-2015 uudessa seurassaan Atlético Madridissa.

Cerci kertoo, että AC Milan ja silloinen valmentaja Filippo Inzaghi lupasivat hänelle paljon vastuuta.

– Tein sen virheen, että luotin ihmisiin. Useat joukkueet halusivat minut, mukaan lukien Inter, mutta valitsin lopulta Milanin, koska he lupasivat minun saavan pelata kaikki pelit, kertoi Cerci Tuttosportille.

Italialainen sai vastuuta lähes joka pelissä kevätkaudella mutta joutui usein aloittamaan ottelut penkillä. Vaikeasta viime kaudesta huolimatta Cerci jatkaa Milanissa ja uskoo, että tällä kaudella alkaa tulla enemmän minuuttejakin.

– Tiedän, että kilpailu pelipaikoista on kovaa mutta jos harjoittelen hyvin, kukaan ei ole minua parempi. Pystyn haastamaan kenet tahansa hyökkääjänä.

Cerci teki läpimurtonsa kaudella 2013-2014, kun mies muodosti yhdessä Ciro Immobilen kanssa tehokkaan hyökkäyskaksikon Torinon paidassa.