Liverpool on jäänyt 1-1-tasapeliin Malesian liigan parhaista pelaajista koostuvaa tähdistöjoukkuetta vastaan Kuala Lumpurissa pelatussa ottelussa.

Patrick Wleh vei kotijoukkueen 1-0-yllätysjohtoon 13. minuutilla. Liverpoolin 19-vuotias huippulupaus Jordon Ibe tasoitti kuitenkin 28. minuutilla huikealla vasemman jalan pommillaan. Ibe haastoi laitapakin, ajoi boksin sisään ja painoi pallon hurjalla vauhdilla oikeaa yläkulmaan. Video maalista on nähtävissä täältä.

Liverpool ei onnistunut toisella puoliajalla iskemään voittomaalia, vaikka joukkue piti palloa peräti 73,8 prosenttia ajasta ja laukoi myös seitsemän kertaa päin maalia. Ottelu päättyi numeroihin 1-1.

Malesian tähdistöjoukkue pelaa usein englantilaisjoukkueita vastaan kesäisin. Ennen päivän ottelua se oli hävinnyt 18 ottelua peräkkäin englantilaisjoukkueita vastaan. Edellinen tasapeli on Arsenalia vastaan kesältä 1975.

Liverpool palaa nyt Eurooppaan ja pelaa ensi viikon lauantaina harjoitusottelun HJK:ta vastaan Helsingin Olympiastadionilla.