Liverpoolin uusi hankinta HJK-ottelusta: Tässä pelissä tärkeä onnistua

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin uudet hankinnat James Milner ja Danny Ings korostavat seuran verkkosivuilla HJK-pelin tärkeyttä. Milnerin mukaan harjoitusotteluiden merkitys kasvaa, mitä lähemmäs kauden alkua mennään.

– On kiva voittaa ja pelata hyvin, mutta suurin asia on pelikunnon hankkiminen. Mutta kun kausi lähestyy, on tärkeää tottua vauhtiin ja saada tuloksia, Milner sanoo Liverpoolin verkkosivuilla.

Liverpool on kiertänyt talven aikana mm. Thaimaassa, Malesiassa ja Australiassa. Edessä on nyt kaksi viimeistä harjoituspeliä: HJK lauantaina ja Swindon sunnuntaina. Liverpoolin verkkosivujen haastattelema tuore vahvistus Danny Ings odottaa joukkueeltaan näyttävää suoritusta Helsingissä.

– Kaikki odottavat jo kautta. On tärkeää, että kaikki ovat hyvässä fyysisessä kunnossa ja onnistuvat kun kauden alku lähestyy, Ings sanoo Liverpoolin sivuilla.

– Viimeinen harjoitusottelu on aina se kaikkein tärkein.

HJK isännöi Liverpoolia Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 1.8. klo 19.30 alkaen. Lippuja otteluun välittää Lippupalvelu. MTV Sport 1 ja Sub näyttävät ottelun suorana lähetyksenä klo 19.05 alkaen.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.