Nigerian maajoukkueen entinen päävalmentaja Stephen Keshi vaatii maan jalkapalloliitolta viiden miljoonan Yhdysvaltain dollarin (noin 4,5 miljoonaa euroa) korvauksia potkuistaan.

Keshi sai heinäkuun alussa potkut työstään. BBC:n mukaan Keshi syyttää Nigerian jalkapalloliittoa kunnianloukkauksesta. Liiton kurinpitokomitea väitti esimerkiksi Keshin hakeneen paikkaa Norsunluurannikon päävalmentajaksi. Keshi on kiistänyt väitteen paikkansapitävyyden.

Keshi ei ole vielä vienyt asiaa oikeuteen vaan kertoo toivovansa, että asiasta päästään yhteisymmärrykseen.

Nigerialaisvalmentaja vei maansa Afrikan mestaruuteen vuonna 2013 ja alkulohkosta jatkoon kesän 2014 MM-kisoissa. Loppuvuodesta 2014 mies erotettiin päävalmentajan paikalta, mutta silloinen Nigerian valtion presidentti Goodluck Jonathan palautti Keshin takaisin päävalmentajaksi.

Keshin viimeiseksi otteluksi Nigerian päävalmentajana jäi 2-0-kotivoitto Tšadista kesäkuisessa Afrikan mestaruuskilpailujen karsintaottelussa. Entinen maajoukkuepelaaja Sunday Oliseh nimettiin maan uudeksi päävalmentajaksi heinäkuun puolivälissä.