Morgan Schneiderlin iski Manchester Unitedin voittomaalin, kun englantilaisjätti kukisti harjoitusottelussa meksikolaisen Club American 1-0. Ottelu pelattiin perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Southamptonista ManUun 25 miljoonalla punnalla (noin 34 727 000 euroa) siirtynyt Schneiderlin iski voitto-osuman jo viiden peliminuutin jälkeen. Hän puski Juan Matan antaman keskityksen näyttävästi oikeaan ylänurkkaan. Viiden metrin alueen vasemmalta reunalta lähtenyt pusku kohosi korkealle, jonka jälkeen se laski nopeasti. Club American maalivahti oli tilanteessa voimaton.

Myös muita Unitedin uusia hankintoja nähtiin kentällä. Hollantilainen Memphis Depay ja italialainen Matteo Darmian olivat Louis van Gaalin nimeämässä avauskokoonpanossa. Bayern Münchenistä Englantiin saapunut saksalaistaituri Bastian Schweinsteiger tuli puolestaan kentälle toiseksi jaksoksi, kun United teki puoliajalla peräti 11 vaihtoa.

United pelaa Yhdysvaltojen harjoituskiertueen seuraavan ottelunsa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa, kun se kohtaa MLS:ssä pelaavan San Jose Earthquakesin.