Koko maailman tietoisuuteen jalkapalloaiheisilla temppuvideoillaan jo vuosia sitten noussut maalivahti Lassi Hurskainen on hyväksynyt Yhdysvalloista saamansa työtarjouksen.

Elixir-sarjastakin tunnettu Hurskainen on palkattu juontajaksi jalkapalloaiheiselle theFC-YouTube-kanavalle, jonka toimipiste sijaitsee New Yorkissa. Asiasta kertoo Nyt-lehti sivuillaan.

TheFC-kanava lanseerattiin viikko sitten urheilukanavia pyörittävän Whistle Sport-yhtiön toimesta.

Hurskaisen on määrä tehdä kanavalle tuttuja kikkavideoitaan ja käydä haastattelemassa ihmisiä jalkapallotapahtumissa. Hänen onnistui päästä kanavalle töihin myös sen takia, että on tuttu mies USA:ssa. Hurskainen päätti omintonsa mahdollisuuksien maassa vuonna 2011. Hän opiskeli media-alaa, pääaineenaan elokuva ja visuaalinen media.

– En tehnyt varmaan pariin vuoteen mitään Jenkkeihin mutta sitten sain puhelun KICKTV:n entiseltä johtajalta. Hän kertoi, että KICKTV:ltä oli siirtynyt nelisen tyyppiä uuden jalkapalloaiheisen Youtube-kanavan tekoon. Hän sanoi miettineensä kanavalle sopivaa juontajaa, ja mä tulin mieleen, Hurskainen sanoi Nyt-lehdelle.

Hurskainen valittiin mukaan myös siksi, ettei kanavasta tulisi liian amerikkalainen.

Kikka-Lassi lempinimeä kantava joensuulainen torjui viime kaudella Ykkösessä HIFK:n maalilla. Täksi kaudeksi hän siirtyi Kolmosessa pelaavan Töölön Taiston joukkueeseen.

Voit lukea Hurskaisen haastattelun kokonaisuudessaan täältä.