Vuoden tauon jälkeen takaisin FC Interin paitaan siirtynyt Guy Gnabouyou on ollut kauden ensimmäisen puolikkaan otteluissa Interin tehokkain pelaaja jokaisella mittarilla mitattuna.

Ranskalaishyökkääjä on tehnyt pelaamissaan 14 Veikkausliigaottelussa viisi maalia. Gnabouyou on tunnettu aikaisemmin oikeastaan maalintekijänä, mutta tällä kaudella hän on myös pohjustanut maaleja taitavilla syötöillä. Ranskalaispelaaja on ollut syöttäjänä kaikkiaan kuudessa maalissa.

Myös päävalmentaja Job Dragtsma kehuu ranskalaishyökkääjän edesottamuksia. Hän muistuttaa myös, että Guyn potentiaali on ollut aina tiedossa.

– Guylla on huikea potentiaali. Hän on juoksuvoimainen ja todella vahva pelaaja. Nyt hän on myös ollut fyysisesti paremmassa kunnossa kuin mitä hän oli pari vuotta sitten. Hän jaksaa pelata läpi ottelun jo hyvällä tasolla, sanoo Dragtsma Interin verkkosivuilla.

Dragtsman mukaan Gnabouyoun ominaisuudet tulevat paremmin esiin keskushyökkääjänä. Edellisellä Inter-visiitillä hän pelasi pääasiassa laidassa.

– Guylle keskushyökkääjän paikka sopii laituria paremmin. Edellisellä kerralla hän pelasi paljon laidalla, eikä oikeastaan saanut mahdollisuutta pelata puhtaana hyökkääjänä. Kauden edesottamukset ovat näyttäneet sen paikan sopivan hänelle enemmän kuin hyvin, korostaa Dragtsma.

Lähde: Veikkausliiga.com