Romanialainen verkkosivusto Costin Desliu on haastatellut maan vanhaa tähtipelaajaa, Adrian Mutua. Haastattelussa käsiteltiin muun muassa Mutun vanhaa pelikaveria, Zlatan Ibrahimovicia.

Kaksikko pelasi Italian suurseura Juventuksessa samaan aikaan vuosina 2005-2006. Mutu kertoo, että hän oli usein vierasmatkoilla ruotsalaistähden huonekaveri. Romanialaisen mukaan Zlatan herätti hänet yhtenä näistä öistä seuraavalla tavalla.

– Adi, herää. Näin painajaisen. Unessa Ronaldo oli minua parempi, totesi Zlatan.

Mutu sanoo haastattelussa, että Zlatan meni nukkumaan vasta, kun hän oli vakuutellut ruotsalaiselle: ”Ei, Zlatan, ei. Sinä olet maailman paras. Rauhoitu!”

Mutu muistetaan ehkä parhaiten pelillisiltä saavutuksiltaan kaudelta 2002-2003, kun hän yhdessä brasilialaisen Adrianon kanssa muodosti Parman hyökkäyksen tehokaksikon. Molemmat tekivät tuolla Serie A -kaudella 16 maalia.

Huippukauden jälkeen Mutu siirtyi elokuussa 2003 Chelseaan noin 22,5 miljoonan euron siirtosummalla. Englannissa Mutu jäi kiinni kokaiinin käytöstä, ja mies lähti takaisin Italiaan. Chelsean ja Mutun välistä sopimusriitaa on käsitelty eri oikeusasteissa, ja romanialaishyökkääjä on tuomittu maksamaan lontoolaisseuralle miljoonakorvaukset sopimusrikkomuksesta.

Lähde: 101greatgoals.com