Arsenal saattaa tehdä 30 miljoonan euron tarjouksen saadakseen Sevillan keskikenttäpelaaja Grzegorz Krychowiakin joukkoihinsa, kertoo The Telegraph.

Tiistai-iltana Arsenalin pelaajatarkkailijat olivat paikan päällä UEFA Super Cupin finaalissa Georgiassa, kun Sevilla kohtasi FC Barcelonan. Wenger etsii vielä täydennystä joukkueeseensa, ja Krychowiak on korkealla managerin toiveissa.

Arsenal on seurannut pelaajaa jo 18 kuukauden ajan. Valioliigaseurassa suunnitellaan 25-vuotiaasta toista puolustavaa keskikenttäpelaajaa Francis Coquelinin rinnalle. Tuolla osastolla ei Arsenalilla ei juuri pelaajia ole.

Puolan maajoukkuemiehellä on sopimuksessaan 30 miljoonan euron ulosostohinta. Niinpä Sevilla olisi voimaton, jos Arsenal tuon tarjouksen tekisi.

Arsenal ei ole tänä kesänä vielä sen suurempia hankintoja tehnyt Petr Cechiä lukuun ottamatta. Myös Real Madridin hyökkääjä Karim Benzema on ollut huhuissa mukana, mutta tämä kauppa on huomattavasti vaikeampi toteuttaa.