Kolmannesta sijasta taisteleva FC Lahti pääsee mukavista asemista sunnuntaiseen, mitalitaiston kannalta huipputärkeään otteluun IFK Mariehamnia vastaan. Näillä näkymin ainoa varma poissaolija on Jussi Länsitalo.

– Keskiviikkona kaikki olivat rivissä (Jussi) Länsitaloa ja (Drilon) Shalaa lukuunottamatta. Länsitalolta löytyi takareidestä pieni repeämä ja hän on varmuudella sivussa. Shalalla on jalkapöydässä jonkinlainen vamma. Tänään (perjantaina) ratkeaa hänen pelaamisensa, Korkeakunnas valaisee FC Lahden verkkosivuilla.

Joukkueen harjoitusringissä on ollut yhdysvaltalainen maalivahti Craig Hill, joka on pelannut viime kaudesta lähtien Kakkosta joutsenolaisen Kultsu FC:n paidassa.

– Pitkin kautta on ollut testimiehiä.. Normaalia käytäntöä, että tulevaisuutta varten katsastetaan Suomessa pelaavia potentiaalisia liigapelaajia. Ei sen kummempaa. Hill on erittäin urheilullinen, atleettinen ja voittava tyyppi. Mielenkiintoinen kaveri, Korkeakunnas kertoo.