”Herra Munukan” toiminta ei miellyttänyt – ”Mitähän sanoisin, etten sanoisi rumasti”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti hävisi keskiviikkona Vaasan Palloseuran vieraana maalein 1-3 (1-0). Vaasalaisten tasoituksen jälkeen FC Lahti joutui alivoimalle erotuomari Antti Munukan ajettua Xhevdet Gelan kentältä. Ulosajon jälkeen VPS teki kaksi maalia ja otti arvokkaan voiton taistelussa putoamista vastaan.

Vastikään FC Lahden kanssa vuoden jatkosta sopinut päävalmentaja Toni Korkeakunnas myönsi, että omassakin tekemisessä oli parannettavaa, mutta ei malttanut silti olla kommentoimatta ulosajoon johtanutta tilannetta.

– Mitähän sanoisin, etten sanoisi rumasti. Eka puoliaika pelattiin hyvin, eikä tokan alussakaan ollut mitään hätää. Sitten herra Munukka otti roolin ja ratkasi pelin. Harmi että ottelu ratkesi räikeään tuomarivirheeseen, Korkeakunnas puhisi VPS:n verkkosivujen mukaan.

– Sen jälkeen jäätiin alakynteen, emmekä pystyneet kamppailemaan pisteistä, hän jatkoi.

Mika Ääritalo viimeisteli uransa 50. Veikkausliiga-maalilla lahtelaisten ainokaisen avausjaksolla. VPS:stä Jerry Voutilainen iski kahdesti ja Juho Lähde kertaalleen.

Voitto nosti VPS:n asemia Veikkausliigassa. Eroa toiseksi viimeisenä olevaan KTP:hen on nyt vain neljä pistettä kun n. kolmannes sarjasta on vielä pelaamatta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.