Rickie Lambert siirtyi eilen Liverpoolista West Bromwich Albioniin noin kolmen miljoonan punnan siirtosummalla.

33-vuotias hyökkääjä ehti pelata Liverpoolissa vain vuoden siirryttyään seuraan Southamptonista. Englantilainen onnistui viime kaudella 25 ottelussa viimeistelemään vain kaksi osumaa Valioliigassa.

Lambert debytoi heti eilen uudessa seurassaan harjoitusottelussa Bristol Roversia vastaan. Hyökkääjä teki 1-0- ja 3-0-maalit lopulta numeroin 4-0 päättyneessä ottelussa. WBA-manageri Tony Pulis ilmaisi tyytyväisyytensä uuteen hankintaan.

– Hän ei ole tärkeä kentällä vaan myös kentän ulkopuolella. Hän on mahtava kaveri ja Saido (Berahino) on loistava lahjakkuus muiden nuorukaistemme ohella, toteaa Pulis seuran verkkosivuilla olevassa tiedotteessa.

Lambertin ex-seura Liverpool pelaa tänään 19:30 alkaen Olympiastadionilla harjoitusottelun HJK:ta vastaan.