FC Inter isännöi KuPS:ia Suomen Cupin välierässä lauantaina. Ottelu näytetään suorana lähetyksenä Yle TV2:ssa ja lähetyksessä näytetään myös samaan aikana pelattavan toisen välierän, IFK Mariehamn-HJK-ottelun, parhaita paloja.

Interille ja KuPS:lle ottelu on kauden tähän mennessä tärkein ja cup yleensäkin aito mahdollisuus saavuttaa menestystä ja europaikka.

– KuPS-pelissä on suuret panokset, se on sanomattakin selvää. Joukkueita ei varmasti tarvitse motivoida tähän peliin, Interin päävalmentaja Job Dragtsma pohtii joukkueen kotisivuilla.

Inter oli viime kaudella lähellä Suomen Cupin voittoa, mutta lopulta se joutui tunnustamaan HJK:n paremmakseen finaalissa rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

– Viime kaudella olimme lähellä voittoa ja se jäi harmittamaan melkoisesti. Nyt olemme jälleen lähellä ja haluamme ehdottomasti mennä loppuun asti ja voittaa cupin. Se edellyttää kuitenkin ensin hyvää suoritusta huomenna, toteaa Dragtsma.

Inter ja KuPS ovat aiemmin kaudella kohdanneet kolmesti ja kukin otteluista on päättynyt 1-1-lukemiin. Tasaista on siis luvassa.

– Ottelumme heitä vastaan ovat olleet tasaisia. Voitot puoleen tai toiseen ovat olleet pienestä kiinni. Samanlaista ottelua voimme odottaa myös huomenna. Luotan kuitenkin meidän mahdollisuuksiin voittaa ottelu.