FC KTP testaa seuraavan kuuden päivän aikana mielenkiintoista englantilaispelaajaa, kun joukkueen harjoitusvahvuuteen liittyi tänään parikymppinen Drew Lewis.

Englannissa häntä pidetään todellisena superlupauksena mistä osoituksena on se, että hän on käynyt näyttämässä taitojaan sekä Manchester Unitedin että Aston Villan organisaatioissa. Suurseurojen kiinnostuksen herätti pelaajan huikea maalisaldo Southportissa, joten todellisesta maalintekijästä on kyse.

Lewis pääsi viime keväänä ManU:un näytille, kun oli iskenyt Southportin reserveille 38 maalia siihen mennessä saman kauden aikana. (uutinen).

Pelaajan kehitystä läheltä seurannut ja häntä valmentanut sekä Kotkaan tuonut Paul Deakin kertoo nuorukaisen olevan todellinen maalintekijä.

– Hän on luontainen maalintekijä, joka haistaa hyvin paikat etenkin boksin sisällä. Viimeistely onnistuu myös kauempaa, Deakin kertoi seuran kotisivuilla.

– Halusin vaihtaa maisemaa ja tulla katsomaan millaista peli on täällä. Tarkoituksenani on saada sopimus aikaan, pelaaja itse kertoi.