Konkaripelaaja Valioliigasta Kreikan ykkösseuraan – Mestarien liigan pelit houkuttimena?

© Kuva: Getty Images
FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Urallaan mm. Real Madridia, Inter Milania ja viime kauden Valioliigassa Leicesteriä edustanut Esteban Cambiasso, 34, on solminut sopimuksen Kreikan hallitsevan mestarin Olympiakosin kanssa.

Argentiinalainen, puolustava keskikenttämies oli viime kaudella avainroolissa Leicesterin säilyttäessä paikkansa Valioliigassa vastoin todennäköisyyksiä. Seura tarjosi pelaajalle jatkoakin, mutta tämä ei lämmennyt ajatukselle.

Nyt Olympiakos nappasi miehen ilman siirtokorvausta, koska pelaajalla ei ollut voimassa olevaa sopimusta minnekään. Cambiasso on pelannut urallaan 51 kertaa A-maajoukkueessa. Viimeisin ottelu on vuodelta 2011.

Olympiakosissa Cambiasso pääsee jälleen pelaamaan Mestarien liigaa, koska seura saa maansa mestarina suoraan paikan turnauksen lohkovaiheeseen. Tämä voi olla yhtenä suurena syynä seuravalinnalle. Cambiasso juhli Inter Milanissa Mestarein liigan voittoa keväällä 2010.

Cambiasso oli yksi nimistä, jotka poimimme viikolla kymmenen kuumimman sopimuksettoman pelaajan listaamme. Katso listamme tästä, mukana kaksikin suomalaispelaajaa.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!