© Kuva: Juha Tamminen

KTP-kapteeni: ”Jätkät antavat joka treenissä kaikkensa”

KTP:n edellinen voitto Veikkausliigassa on kesäkuun lopulta ja asema sarjataulukon peräpäässä kaikki muuta kuin turvattu. Vaikkei voittoja joukkueelle ole viime aikoina tullut, meininki joukkueen sisällä on kuitenkin positiivinen.

– Vähän tuo voittojen puuttuminen näkyy, mutta mielestäni positiivisesti. Treeneissä mennään kovempaa ja joukkueen sisällä on hieman ärtynyt fiilis. Jätkät antavat nyt joka treeneissä kaikkensa. Toivottavasti tämä näkyy myös kentällä ja sitä kautta saadaan hyviä tuloksia, kapteeni Valeri Minkenen kertoo KTP:n verkkosivuilla.

Sunnuntaina Tampereelle Ilveksen vieraaksi joukkue matkaa Minkesen mukaan tietoisena Ilveksen vaarallisuudesta.

– Tiedämme hyvin millainen Ilves tulee vastaan. Huolellinen valmistautuminen ja keskittyminen omaan suorittamiseen ovat avainasemassa. Kun luotamme siihen, että saamme oman juttumme toimimaan kentällä, niin uskon, että tuloskin on hyvä, Minkenen päättää.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä