FC Interistä Saksan VfR Aaleniin kesällä siirtynyt Mika Ojala pelasi tänään maanantaina ensimmäisen ottelunsa uuden seuran paidassa, kun joukkue kohtasi Saksan cupissa FC Nürnbergin kotikentällään.

Ojala oli avauskokoonpanossa oikealla laidalla. Bildin seurannan mukaan keskikentän oikealla laidalla pelannut suomalainen pääsi heti näyttämään erikoisosaamistaan, sillä miehen 55. minuutilla antama vapaapotku 21 metristä viuhui vain hieman yli maalin. Ojala otettiin vaihtoon ottelun 67. minuutilla.

Ottelu eteni maalittomana 90 minuuttia. Myöskin jatkoaika oli maaliton. Rangaistuspotkukisassakin oli vaikeaa, sillä neljä ensimmäistä laukojaa epäonnistui yrityksissään. Molempien joukkueiden kolmannet laukojat kuitenkin onnistuivat. Tämän jälkeen Nürnbergiltä onnistui vielä yksi pelaaja ja Aalenilta epäonnistui kaksi.

Rangaistuspotkukilpailussa nähtiin siis yhteensä 10 yritystä, joista vain kolme onnistui. Saksalaisten maine rangaistuspotkukilpailujen onnistujina ei taida koskea paikallisia alasarjoja.