The London Evening Standard– lehti osaa ennakoida, että mahdollisesti joko Javier Hernandez tai Saido Berahino saapuu Tottenhamiin tässä siirtoikkunassa.

Tottenhamin itseoikeutettu ykköshyökkääjä on tällä hetkellä Harry Kane. Uusi vahvistus ei uhkaisikaan Kanen asemaa vaan tarjoaisi enemmänkin tulitukea ja antaisi mahdollisuuden pelijärjestelmän muokkaamiseen yksittäisissä otteluissa. Näin Kane voitaisiin sijoittaa esimerkiksi 10-paikalle.

Kaksikon lisäksi myös QPR:n Charlie Austin sekä Lyonin Clinton N’Jie ovat olleet keskusteluissa esillä. Berahino on nelikosta kenties kaikkein vahvimmin alleviivattu nimi White Hart Lanella.

Tottenham jatkaa keskusteluja tällä viikolla West Bromwich Albionista tutun 22-vuotiaan Berahinon kanssa. Hernandez, 27, olisi varmasti myös saatavilla, sillä meksikolaisen tie on tukossa Manchester Unitedissa. United ei vaan välttämättä suostu myymään Hernandezia Unitediin, sillä Spurs on kuitenkin kilpaileva seura.

Spurs on ehtinyt jo tarjota 15 miljoonaa Berahinosta ja on seuraavaksi valmis korottamaan tarjoustaan. Berahino on myös valmis triplaamaan hyökkääjän nykyisen 15 000 punnan viikkopalkan.

Tottenhamista nähtäneen liikenettä myös ulospäin. Emmanuel Adebayor ja Roberto Soldado ovat myytävien listalla.