Leicester City pääsi tällä viikolla Sky Sportsin tietojen mukaan sopimukseen brasilialaisseura Internacionalin kanssa keskikenttämies Charles Aránguizin 10,5 miljoonan punnan (14,9 miljoonaa euroa) kauppahinnasta.

Siirto rikkoisi seuran siirtoennätyksen, joka on tällä hetkellä hyökkääjä Andrej Kramarićista tämän vuoden tammikuussa maksettu noin 9 miljoonaa puntaa.

Chilen maajoukkueessa kesän Copa Américassa vakuuttanut Aránguiz on kuitenkin kertonut brasilialaislehti Globolle haluttomuudestaan siirtyä englantilaisseuraan.

– Puheenjohtaja kertoi minulle Leicesterin tehneen hyvän tarjouksen seuran kannalta. Minulle Leverkusen on kuitenkin tärkeämpi.

– Kyse ei ole rahasta. Jos valinta on Bayer Leverkusenin ja Leicesterin välillä, Leverkusen on parempi. Se on isompi joukkue. Haluan lähteä.

Leverkusen sijoittui viime kaudella Bundesliigan neljänneksi ja karsii paikasta Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Nykyään thaimaalaismiljardöörin omistuksessa oleva Leicester puolestaan sijoittui Valioliigan 14:nneksi.