Valioliigassa viikonloppuna osunut hyökkääjä lähdössä Saudi-Arabiaan

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

West Hamin hyökkääjä Modibo Maiga on siirtymässä saudiarabialaiseen Al Nassr FC:hen. Uusi seura kertoo siirrosta Twitter-tilillään.

Maiga siirtyi West Hamiin kesällä 2012 mutta vietti ison osan ajastaan lainalla. Malilainen onnistui kuitenkin viikonloppuna maalinteossa joukkueen kärsiessä 3-4-tappion Bournemouthille. Osuma oli miehelle vasta neljäs Valioliigassa.

Hammersin hyökkääjätilanne on tällä hetkellä varsin lohduton, sillä sekä Andy Carroll että Enner Valencia ovat loukkaantuneina. Viime kaudella 10 maalia Valioliigassa tehnyt Diafra Sakho onkin saanut paljon vastuuta avauspeleissä.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!