© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaseura hankki hyökkääjän – vietti vielä viime helmikuun ManU:n testileirillä!

KuPS, Ilves ja FC Lahti Eurooppa-liigassa – pelit suorina lähetyksinä!

Näet suomalaisseurojen europelit suorina lähetyksinä ja yksinoikeudella.

Kotkalainen KTP on solminut loppukauden pituisen sopimuksen englantilaisen hyökkääjän Drew Lewiksen, 20, kanssa. Sopimus sisältää option myös ensi kaudesta. Seura kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Lewis ei ole ainakaan tilastojen valossa eilisen teeren poika. Hän viimeisteli Southportin alle 21-vuotiaiden joukkueessa viime kaudella peräti 40 osumaa.

Suuri maalimäärä herätti monen seuran, muun muassa valioliigajätti Manchester Unitedin kiinnostuksen maalipyssystä. Lewis kävi ManU:n testissä helmikuussa, mutta jäi ilman sopimusta.

KTP:n päävalmentajan Sami Ristilän mukaan uusi hankinta on tervetullut lisä joukkueen hyökkäyspelaamiseen.

-Toivottu lisä meidän hyökkäyspäähän. Toiveissa on onnistumisia maalinteossa jo tällä käynnissä olevalla kaudella. Drew on arvaamaton ja ennen kaikkea kehityskelpoinen kaveri. Hän on jo nyt osoittanut, että maaliverkot löytyvät, Ristilä kertoo KTP:n verkkosivuilla.

-Totta kai aikaa kuluu vielä totutellessa suomalaiseen pelityyliin ja muutenkin uuteen ympäristöön. Tämä on Drew:lle muutenkin iso juttu, sillä kyseessä on hänen ensimmäinen ammattilaisseura ja hänellä itsellään on varmaan suuret odotukset sen suhteen. Tavoitteet pitää kuitenkin pitää realistisina ja mennä maltilla eteenpäin.

Myös Lewis on mielellään tuoreesta sopimuksesta. Hän odottaa innolla pääsevänsä näyttämään pian taitonsa Veikkausliigassa.

-Todella hyvillä mielillä jään tänne ja odotan innostuneena tulevaa. Kaikki on hoitunut täällä alkumetreistä lähtien hienosti. Toivottavasti onnistun mahdollisimman paljon maalinteossa ja tätä kautta pystyn auttamaan joukkuetta jatkossa.

-Joukkue on hyvä ja se pyrkii pelaamaan hyvää jalkapalloa. Tämä sopii minulle todella hyvin, sillä pidän sen tyylisestä pelaamisesta, hänjatkaa.

Mikäli Lewiksen paperiasiat saadaan ajoissa kuntoon, on tämä jo lauantaina KTP:n mukana Jaroa vastaan pelattavassa ottelussa.

Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudussa.

MM-finaaliin jättikerroin 10,00!

Jalkapallon MM-finaalin voittajalle jättikerroin. Valitse vain Kroatia tai Ranska. Sitten vetoa sisään.