Veikkausliigaseura sopimukseen uusiseelantilaispelurin kanssa

© Kuva: Pekka Mäntylä
Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Vaasan Palloseura solmi torstaina uuden pelaajasopimuksen, kun se värväsi keskikentän pohjalle uusiseelantilaisen Nikko Boxallin. Boxallin loppukauden kestävä sopimus sisältää myös option kaudelle 2016.

Kolmatta viikkoa Vaasan Palloseuran harjoituksissa mukana oleva uusiseelantilainen Nikko Boxall on allekirjoittanut VPS:n kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

Keskikentällä ja topparin paikalla viihtyvää Boxallia on kaavailtu keskikentän pohjalle paikkaamaan polvensa loukannutta Denis Abdulahia, jonka vamma saattaa pitää miehen sivussa pelikentiltä koko loppukauden.

– Nikko on stabiili keskikenttäpelaaja. Hän on varma, hyvä syöttelemään, vahva ja hyvä ohjaamaan myös puheellaan peliä. Hänestä löytyy kaikki ne ominaisuudet, joita vaaditaan keskikentän pohjapelaajalta, päävalmentaja Petri Vuorinen kertoo seuran kotisivuilla.

Boxall siirtyi kotimaastaan nelisen vuotta sitten Yhdysvaltoihin, jossa hän pelasi yliopistojalkapalloa neljä kautta. Kun Amerikasta ei löytynyt enää sopivaa pelipaikkaa, hän siirtyi ison meren taakse Saksan Oberliigaan, jossa hän pelasi kuusi kuukautta SVN Zweibrückenin joukkueessa.

Boxall kuvailee itseään fyysiseksi pelaajaksi, joka tykkää kontrolloida peliä myös pallollisena.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!